Bed & Breakfast

Bed & breakfast i Härnösand, Höga kusten Under sommarmånaderna är anläggningen öppen för Bed & Breakfast. Lotsplatsen är lätt att nå och ligger endast 15 minuters bilväg från Härnösands centrum. Här är platsen där du bara kan njuta av den underbara naturen, lyssna på vågorna, läsa en god bok...eller bara vara!

På morgonen erbjuder Lotsstugan en frukostbuffé för våra B&B-gäster. Ute finns sittgrupper och bänkar där du kan njuta av omgivningen. Inomhus finns en relaxavdelning med bastu och kanske Höga kustens bästa havsutsikt. Vi har även flera sällskapsrum för våra gäster där du kan njuta av havsutsikten.

På vår övervåning finns ett pentry med bland annat kokplattor och mikrovågsugn för att tillreda egen mat. Önskar ni grilla finns en gasolgrill som kan bokas.

Vill man se sig omkring och njuta av naturen i närområdet så finns elcyklar att hyra här på Lotsstugan.

Vi har en egen parkering som ligger ca 200 m ifrån Lotsstugan.

Omgivningen är oslagbar! Det är ett lugnt område där du kan vandra på klipporna eller gå en naturstig. Varför inte på egen hand börja utforska Höga kusten? Det är endast 4 km till Smitingens havsbad och naturreservat. Här kan du sola på stranden eller ta geologistigen i reservatet. Det finns även tunnelgrottor, raukar och klapperstensfält att upptäcka. Läs mer om Smitingen här.

Här hittar du fler foton på Lotsstugan: Foton

Sommaren 2024 kommer vi ha vårt B&B öppet den 24 juni till den 11 aug.